Eurorepar Car Service Pas - Pechhulp

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u écht voordeel in handen! De Service Pas biedt u het hele jaar door tal van klantvoordelen. U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud. 

LhqX7qGZcKzO6Kh9FnLMxwdfHGAzszkWkogBwSMw.jpeg

APK
Met de Service Pas van Eurorepar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt is uw APK keuring inclusief. U betaalt dan enkel de afmeldkosten.

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa!
Met de Service Pas van Eurorepar Car Service beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Eurorepar Car Service ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft.

ku32WTe70NEDvSh9qT13sm7UK2WpxXXQT6R1DlST.jpeg
iTaDZpbv7SDvKZdigPaJliHDzfS3cYudyMEpc51m.jpeg

Zomercheck
Ga met een goed gevoel de zomer in en laat uw auto controleren op 10 belangrijke punten. Na de controle weet u hoe uw auto ervoor staat en kunt u zorgeloos op weg gaan.

Banden 
Spanning en profiel van uw  anden hebben grote invloed op de remweg, grip en verbruik van uw auto. Omdat uw veiligheid voorop staat kunt u met de Service Pas altijd kosteloos uw banden laten controleren in een van onze garage.

jkPnRQZVrbSjtp4e9JwOZaS2w6PHhsXzvA5XNydo.jpeg
2EanwyrEShwcqEqvUNVJkyX73TH7issHRHsCT24g.jpeg

Vloeistoffen tussentijds bijvullen!
Met de Service Pas van Eurorepar Car Service geniet u het hele jaar van extra service. Is uw ruitenwisservloeistof bijna op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1 liter olie per jaar. Niet te combineren als korting bij de periodieke  onderhoudsbeurt

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice voor caravan én aanhanger!
Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u niet alleen 24/7 (kenteken
gebonden) pechhulp voor uw auto, maar ook voor uw caravan én aanhanger. Ook tijdens uw vakantie zorgt Eurorepar Car Service voor snelle en goede hulp bij onverhoopte pech.

SbjGdVDhRGMBm33nPhhXtapH6zUnDZaM9Gpykr4f.jpeg
ZMgusI4S3yvsRwmY256sC6EKM7i5WesPcHf4z4GP.jpeg

Wintercheck
Met een wintercheck weet u zeker dat u goed voorbereid het winterseizoen ingaat. Plan dus op tijd een afspraak bij uw Eurorepar Car Service garage zodat uw auto winterklaar is.

Persoonlijk advies!
Eurorepar Car Service het multimerk autobedrijf waar wij Service en Advies met een hoofdletter schrijven. Wij geven u eerlijk advies op basis van uw budget, ongeacht hoe oud, of van welk merk uw auto is. Wij staan altijd voor u klaar!

nATdbDifk70S4spPC8rXTv4JVeTDWg0ep8A1dLNS.jpeg

Uw 24/7 mobiliteitsservice is 1 jaar geldig in uw eigen woonplaats,
Nederland én Europa *
✔ 24/7 hulp bij pech onderweg *
✔ 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa *
✔ Vervangend vervoer *
✔ Vervoer naar het eigen autobedrijf *

* Kijk voor de voorwaarden op www.pows.nl