garagebedrijf Huizen

Breng uw bedrijfswagen langs bij onze garage in Huizen

Uw bedrijfswagen is toe aan onderhoud. Maar eigenlijk kunt u uw auto geen enkele dag missen. Bij Garage Herman Lubbers in Huizen snappen we dat. Daarom werken we aan de auto wanneer het u uitkomt.
 

Bedrijfswagens

Als u veel gebruikmaakt van uw bedrijfsbus of bestelwagen, is het verstandig deze goed te laten onderhouden. Vindt u tussentijdse controle overbodig en rijdt u meestal van apk naar apk? We raden u aan om ook tussendoor langs te komen voor een onderhoudsbeurt. In onze garage in Huizen zien we vaak bedrijfswagens waarbij de distributiesnaar is gebroken of andere problemen zijn ontstaan door gebrek aan onderhoud.

U kunt uw bedrijfswagen natuurlijk niet voor een paar dagen missen. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom bespreken we samen met u wat voor u de beste dag en tijd is om een apk-keuring of een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Op atv-dagen van uw personeel, op vrije zaterdagen of in de avonduren: het is voor ons geen enkel probleem. We voeren de werkzaamheden snel en vakkundig uit, zodat u snel weer op weg kunt.

Garage Huizen
Neem contact met ons op
om een vrijblijvende afspraak te maken.
Contact opnemen
wanneer apk Garage Herman Lubbers

Leaseauto’s

Rijdt u een leasauto, dan kunt u vaak zelf kiezen waar uw leaseauto in onderhoud gaat. Wij onderhouden veel auto’s voor diverse leasemaatschappijen. Ook uw voertuig bij ons langsbrengen voor onderhoudswerkzaamheden of een apk-keuring wanneer het u uitkomt? Wordt dan klant bij ons garagebedrijf. Geen zin in papierwerk? Wij verzorgen alle administratie rechtstreeks met de leasemaatschappij. U hoeft er niet meer naar om te kijken.