Garage Herman Lubbers

Op vakantie zonder zorgen: camperonderhoud

Met een camper heeft u zoveel vrijheid. Heerlijk op vakantie in binnen- of buitenland: gaan en staan waar u wilt. Na een lange dag rijden hoeft u alleen de tuintafel en -stoelen buiten te zetten. Tenminste, als u niet met pech aan de kant van de weg komt te staan.
 

Campers

Campereigenaren genieten jaren van hun kostbare camper. Om te voorkomen dat u met pech langs de kant van de weg kom te staan, is het verstandig de camper goed te laten onderhouden.

Onvoldoende of slecht onderhoud aan uw camper verkort niet alleen uw vakantie maar leidt ook tot onnodig hoge reparatiekosten. Bovendien is ook uw veiligheid in het geding. Verkeerd gesleten of verdroogde banden en distributiesnaren, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen met zich meebrengen. 

En wat denkt u van het rijplezier? Met versleten schokdempers wordt het een lange rit. Voorkom vroegtijdige slijtage en laat de monteurs in onze garage in Huizen de camper voor de zekerheid nog even helemaal nalopen voordat u aan uw reis begint.

Gaat u vaak maar één keer per jaar met uw camper op pad en denkt u dat onderhoud daarom niet nodig is? Ook als u de camper niet zo veel gebruikt en er niet al te veel kilometers mee rijdt, is een controle noodzakelijk. Het stilstaan van uw camper brengt extra slijtage met zich mee aan onder andere fuseekogels, wiellagers en remmen. Regelmatig en goed onderhoud is mede daarom noodzakelijk. 

camperonderhoud

De voordelen van camperonderhoud:

  • De camper is veiliger en rijdt vaak ook comfortabeler
  • De kans op pech onderweg is veel kleiner
  • De levensduur van de camper wordt verlengd
  • De kans op onnodige, extra dure reparaties in het buitenland is kleiner

Uw camper langsbrengen voor onderhoud? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken: 035 - 5251069.

Afspraak maken