garagebedrijf Huizen

Weer veilig de weg op door Garage Herman Lubbers in Huizen

Garage Herman Lubbers in Huizen is een veelzijdig en universeel autobedrijf dat service verleent aan personenauto’s, bedrijfswagens en campers. Onderhoudswerkzaamheden, nieuwe banden of ruitservice: bij ons vindt u alles onder één dak.
 

Ons diagnosecentrum

De verwarming aanzetten op een koude winterdag, gebruikmaken van de parkeersensoren of met één druk op de knop de navigatie bedienen. U vertrouwt op de techniek van uw auto. Voor uw veiligheid en de levensduur van uw auto is het van belang uw voertuig regelmatig te laten controleren. Werkt iets niet naar behoren of denkt u dat er iets niet in orde is? Kom dan met uw voertuig langs bij onze garage in Huizen. We behandelen alle typen en merken. Met ons moderne uitlees- en diagnoseapparatuur sporen we snel het probleem op, zodat we dit direct kunnen verhelpen.

Kom langs voor onder meer:

  • onderhoudswerkzaamheden aan airco, uitlaat, remmen of distributiesnaren
  • reparaties
  • bandenservice
  • apk-keuringen
  • laswerk aan dorpels en chassisbalken

Airco-onderhoud

Voor een goed functionerende airco is onderhoud een must. We bezitten over een modern afpers- en vacumeersysteem met daarbij een airco-vulstation, om uw airco tijdig te controleren. Uw vakantie al gepland? Maak dan ruim van tevoren een afspraak om de airco te laten nakijken, zodat u tijdens uw welverdiende vakantie niet onaangenaam wordt verrast.

Ruitservice

Heeft u ruitschade en ziet u op tegen de kosten voor bijvoorbeeld sterreparatie of ruitvervanging? Garage Herman Lubbers werkt samen met een groot aantal verzekeraars, waardoor u bij veel maatschappijen korting krijgt, of voor sterreparatie zelfs niets hoeft te betalen.

garage Eemnes

Wilt u meer informatie over onze diensten of direct een afspraak maken? Bel Garage Herman Lubbers in Huizen: 035 - 5251069.

Afspraak maken