Werkplaats

Onze ruime werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en het juiste gereedschap, zodat wij met de grootste zorg aan uw voertuig kunnen werken. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Dit geldt voor personenauto’s, maar ook voor campers en bedrijfswagens tot 3500 kg. Daarbij maken wij altijd gebruik van A-kwaliteit onderdelen.

Wij leveren vakmanschap en beschikken over verschillende specialismes onder een dak. Denk hierbij aan de APK, het bijvullen van uw airco of het uitlezen van storingen. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

- APK
- Onderhoud en reparatie
- Bandenwissel
- Storingen & diagnose
- Automaatbak spoelen
- Aircoservice
-  En meer!

Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast kunt u in de regio Huizen gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Meer weten over het onderhoud aan uw personenauto, camper of bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan Garage Herman Lubbers in Huizen.

 

 

 

werrkplaats1.jpeg